allavifina

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Sabine - 1 januari 2013 11:04

God fortsättning till er <3


Gårdagen firades med god mat med familjen, mys med cheesecake i soffan & sen ville barnen gå och lägga sig vid 21.

Därefter plockade jag och Fredrik fram en massa godis och satte på en film, apornas (r)evolution eller vad den nu hette. Var väl en okej film. Hyrde 5 igår så vi har lite fler att kolla på nu :P Alice och Hugo fick också välja en egen film (med lite hjälp från oss), de blev Prinsessan & Grodan. Den såg vi 3 ggr igår.. Den var bra första gången iaf :P


Vi trodde barnen skulle vakna vid tolvslaget men de gjorde dem inte, sov som stenar:) Fast Hugo vakande inatt, men jag var knappt vid liv så vet inte hur länge de var han höll på. Fredrik hade iaf haft han uppe och bytt blöja och gett han välling och tydligen krånglade han för jag minns att Fredrik var lagom road:P


Jag somnade la 00:20 i soffan:P Hugo vaknade vid halv 8 och Alice vakande 9 idag, lite sent att börja dagen så dags men eftersom vi bara ska vara hemma idag så var de gött med sovmorgon:)

Min hosta är envist kvar. Imorse lyckades jag faktiskt hosta upp en jäkla massa slem så de är la kanske på väg att släppa nu. Ingen annan här har hosta eller är förkylda, än iaf.


Nu sitter barnen och kollar på Totoro, en film från japanska Studio Ghibli som Miyazaki gjort. Älskar hans filmer, så mysiga! Alice sitter och sjunger med på japanska till filmerna och hon kan faktiskt vad de flesta karaktärer heter i flera filmer, mer än vad vi kan! :P Vi funderar på om vi ska ta och lära oss Japanska. Både jag och Fredrik gillar allt som rör japansk och asiatisk kultur, och Alice är väldigt intresserad också av det med :) De står iaf på min lista över saker jag ska göra innan mitt liv är över:)


Strax ska vi trolla ihop lite lunch och sen gå en promenad och handla lite, sen blir de hem och mysa i soffan och bara ta de lugnt:)

 

Tjing!

Presentation


Välkommen!
En glad mamma från västkusten på 26 år finner du här:)
Jag har tre barn, en flicka född okt 09 och en pojke född jun 11 & en pojke född apr 13:) Lämna gärna ett avtryck om du själv bloggar så jag hittar till dig:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Jag väntar mitt tredje barn, vad gissar du på att de blir för kön?
 En tös
 En gosse

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards